Forklift Kiralama

2 Eylül 2014 Salı

Mecidiyeköy Kiralık Forklift Kiralama 0530 931 85 40

Mecidiyeköy Kiralık Forklift Kiralama


Forklift kiralama yöntemi, işletmelerin maliyetini gideren bir uygulamadır. Limanlarda, depolarda, atölyelerde yükleme, boşaltma ve istifleme işlerinin kolayca halledilmesine olarak sağlayan bu iş makineleri, hem zamandan hem de personelden tasarruf sağlayarak işletme maliyetlerini de düşürmektedir. Forklift ihtiyacı olan işletmelerin öncelikle kiralama yöntemini araştırmaları tavsiye edilmektedir. Kiralama hizmetleri saatlik, günlük, haftalık, aylık ve sezonluk olabilmektedir. Kiralama hizmetinde forkliftin periyodik bakımları, arıza durumunda yedek parça temini gibi ayrıntılarla uğraşılmamaktadır. Ayrıca kiralama hizmeti alındığında yeni iş makineleri ile çalışma imkanına sahip olunmaktadır. Forkliftte arıza meydana geldiğinde bunun için gerekli olan çalışmalar kiralık hizmeti veren firma tarafından yerine getirilmektedir. Ayrıca işin durumuna göre iş makinesi ihtiyacı fazla olduğunda temin etmek konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Bu konuda Mecidiyeköy forklift kiralama firmalarından destek alınabilmektedir.


Mecidiyeköy Kiralık Forklift



Forklift Kiralama Maliyetleri Düşürür


Kiralık forklift hizmeti alınırken öncelikle firmanın kurumsal olup olmadığı araştırılmalıdır. Kurumsal firmalarla yapılacak sözleşme sonrasında herhangi bir sorunun yaşanmayacağı bilinmelidir. Mecidiyeköy kiralık forklift hizmeti veren firmalarla irtibata geçerken de yine kurumsal olan firmalar araştırılmalıdır. Kurumsal firmalardan iş makinesi kiralama hizmeti alındığında, hem yüklerin boşaltılması, istiflenmesi ve taşınması ile ilgili onlarca personelden tasarruf edilmiş olur, hem forklift maliyeti minimum seviyeye düşürülerek öngörülemeyen giderlerin daha az olma imkanı elde edilir. Kiralık hizmetinde yıpranan parçaların değiştirilmesi için yedek parça stokunun yapılmasına gerek kalmaz. Bakım ve onarım hizmeti için ekstra personel istihdamı da ortadan kalkar. Aynı zamanda forklift operatörü sertifikasına sahip personel çalıştırılma zorunluluğu da ortadan kalkmış olur. Çünkü bu sertifikaya sahip personel, kiralık forklift hizmeti veren firma tarafından görevlendirilmektedir. Bu nedenle satılık forklift yerine kiralık forkliftin tercih edilmesi tavsiye edilmektedir.


Mecidiyeköy Forklift Kiralama



Kiralama Hizmeti İle Sürekli Yeni İş Makinesi Kullanılır


Mecidiyeköy forklift kiralama hizmetinden yararlanılarak hem işin kısa sürede tamamlanması imkanı elde edilmekte, hem de forklift satın alınması ile ortaya çıkan yüksek maliyetlerin meydana gelmesi önlenmektedir. Kiralama hizmeti alınırken yeni iş makinesi sunulmakta, böylece arıza ihtimali minimum seviyeye çekilmiş olmaktadır. Sorunsuz bir hizmet için işletmelere kiralık forklift yöntemi önerilmektedir.

Forklift Kiralama